AKTUELNO

Poznata fitnes instruktorka progovorila o bolesti koju ne može da izleči.

Janka Budimir je uticajna ličnost na društvenim mrežama na kojima često pokazuje kako da dođete do savršene linije, sada je svoj uticaj iskoristila za nešto drugo - da progovori o bolnoj temi koja je zauvek promenila njen život.Naime, ona je 2015. dobila dijagnozu o kojoj nije želela da priča do sada.

Dijagnoza je hiperpigmentacija kože i počelo je 2015.godine, po malo, i u februaru ove godine se proširilo i potamnilo. Volela bih da mogu da kažem da je to nešto što mi ne smeta i da ovako mogu samouvereno da se šetam bez šminke. Ne mogu. (Nikad se nisam šminkala kao sad) Ali radim na tome da tako bude. I da nemam taj ružan osećaj kad me neko pita: "Joj, šta ti je to na licu?!" Baš postavljanje ove slike je korak ka tome - iskrena je Janka.
Jedino što mi je ostalo je prihvatanje. Ja već duži period učim da prihvatim stvari u životu koje nisu onakve kako sam očekivala. Pa i da isključim ta očekivanja. Mislim da je jako bitno poverenje da je sve baš onako kako treba, vera. Zamislite to, šta god da se desi, vi to prihvatite jer verujete da je to najbolje za vas. Vauuu, koji osećaj! Nema nervoze, nema nerviranja. Pa i negde nazirem razlog zašto se ovo pojavilo na mom licu. Ali to ću za sad ostaviti za sebe - otkrila je Janka Budimir.

Pink.rs

#Bolest

#Janka Budimir

'